7

MILU

MILÚ és una banda de pop-rock en català formada per tres joves d’entre 21 i 26 anys del Prat de Llobregat, que després de dos anys de rodatge ens presenta el seu primer disc “Un Món Per Descobrir”.

Un projecte que porta molt de temps treballant a foc lent, plens d’il·lusions i donant sempre el màxim, fins a resultar en aquests 10 temes que ens presenten orgullosos i amb més forces que mai.

Les lletres parlen de totes les experiències que han pogut tenir a la seva edat: amor, lluita, superació, música… plasmades de la millor forma possible per arribar a tothom qui escolti el disc. Qui no ha tingut una mala època, o ha patit un desamor?

MILÚ és una banda recent, però amb molts concerts i vivències musicals anteriors per part de tots els seus components, que fan que sembli una banda amb molta més experiència. D’una altra banda, tot això que estan vivint ara, és aquest món per descobrir. Un món difícil, però sempre sabent que amb esforç tot arriba.

Un disc que és pop, és rock… i lletres carregades de sentiments. Sense deixar de banda tota l’energia que pugui tenir una banda jove amb les piles ben carregades!

Amb música i lletres plenes d’influències nacionals i internacionals molt diferents per part de tots els membres, que han donat vida a aquest primer treball.

“Un Món Per Descobrir” ha nascut i crescut a l’Estudi La Vall de Santa Eulàlia de Ronçana, sota la producció d’en Marc Martin i en Carles Ringo, que han sabut treure el màxim rendiment d’aquest primer disc.